På väg hem från Gekås



Hej, har varit i Gekås idag. Jag och mamma åkte ditt klokan fem. Kommer kanske göra en halv video imorgon om ni vill! Kram

Borlången





Hej, innan skulle jag och Eliza till ute badet men det var stängt. Så vi åkte till Borlången istället. Det var inte jätte varmt i vattnet! Men det gick bada ändå, men snart ska jag till mormor och morfars stuga så vi ses!

Piksjön


På Färjan

 
 
 
 
 
 
På färjan på väg till Finland! Var första gången Annie och Alice följde med oss till Finland, hoppas
ni hade det roligt i Finland, För det hade jag!


 

Värnamo

Hejsan, Idag har jag och mamma varit i Värnamo och shoppat. Det var typ Värnamo dagarna idag, eller vad det heter, Haha! Så då åkte vi ditt. Jag köpte inte så mycket men fick tag på ett bar svarta byxor, som jag velat ha. Så det var bra! Klocka halv sju ska vi till Axel och Julia. Så vi kommer vara där ikväll.
 
Igår kväll kom Kusinerna hitt och åt grillat. Så gott! Somnade ganska tidigt i går. Har varit jätte trött dom här dagarna. Men i alla fall, vi ses!
 
Bild sen på färjan på väg till Finland, Längtar till baka! Kommer lägga ut bilder sen Finland!
 

Anneberg



Hej, det var ett tag sen jag bloggade nu. Jag kommer försöka blogga oftare. I allafall en gång om dagen. Så ni vet det! Nu är vi i Anneberg och ska snart åka hem. Vi kom hit för någon timme sen. Vi har pluggat och badat. Var inte jättevarmt i vattnet, men det gick ändå, haha. 

Kändes bra att börja skolan igen. Har snart redan gått en vecka. Vart tog sommarlovet vägen? I morgon är det fredag, skönt! Det blir inte att vi åker ner till stugan i helgen för vi är bortbjudna. Så kanske att vi åker ner nästa helg istället. Hoppas ni haft en bra skolstart, men vi hörs senare när jag kommer hem. Kram!

Givebloppisaway

Va med och tävla på instagram!


Givebloppisaway

Va med och tävla på givebloppisaway på instagram, man kan vinna saker från Vs, The body shop och från många mer märken!


Fredag

Hej! Snart åker vi till Halmstad vi ska typ bara vara där till på söndag. För då skulle det bli lite sämre väder så då är det inte så kul att vara där nere. Tänkte i alla fall se om jag hittade ett bara höst skor. Har bara converse och det är inte så bra och ha dem när det regnar. Har börjat rensa i mitt rum nu. Jag ska byta rum med mamma och pappa så då ska vi tapetsera och göra det fint där inne. Men vi ska se om vi hitta ett sminkbord när vi är i Halmstad.
Nu är det inte många dagar av sommarlovet kvar! Vill inte börja skolan igen... Anledningen till att jag inte ha bloggat är att jag inte hittar min kamera laddare och att jag har varit i Anneberg. Kommer att göra ett inlägg om Finland också, så jag får ser om jag göra idag eller nån dag i veckan.
 
Kram
 
 

Aug. 03, 2013


RSS 2.0