Onsdagen den 31 juli

Hej, efter vi hade ätit middag så åkte jag David och pappa till Anneberg. Annie och Alice var redan där. ´De hade åkte ditt i går kväll och sovit över där.  Vi var i där ca tre timmar typ. Snart åker jag Annie, Frank och Camilla ner till stugan i Halmstad. De andra kommer ner i morgon. Vi ska vara där tills söndag. För i helgen skulle de bli jätte fint väder! Kommer också att göra hen haul video när vi kommer hem , så ni får hålla utkik! När vi kommer till stugan ska jag och Annie fixa naglarna. Vi har kollat på youtube hur man kan fixa sina naglar så dem blir riktigt fina, så det kommer bli kul att testa det! Kommer filma när vi gör naglarna. 
 
Men vi ses! Kram
 
 
Jag och Annie i Finland
 
 
 

Annie


Längtar redan tillbaka till Finland ❤


Citat - Weheartit

 
 
 
 

McDonalds




Är på McDonalds i Finland, gött! Kommer inte blogga något mer för det kostar jätte mycket pengar och ha på Internet.Så vi ses när jag kommer hem, Vi hörs!

Tips

Blogg tips:
 
Blogga minst en gång par dag, annars tröttnar läsarna och slutar läsa din blogg. Ha alltid bilder i dina inlägg då blir det roligare att läsa. Skriv om olika saker i inläggen, inte om samma sak hela tiden. Om du inte orkar blogga alltså skriva så gör ett video inlägg istället. Det lockar till sig läsare. Om du ska vara borta så gör tidsinställda inlägg. Då sköter bloggen sig själv!
 
Hoppas ni gillar mina tips!
 
 

Min Kamera

Jag fick min systemkamera när jag fyllde år. Jag hade velat ha en länge. För innan jag fick min kamera hade jag en rosa liten Samsung digitalkamera. Bilderna blev inte lika bra när man tog med den kamera. Nu när jag har en systemkamera så ser jag vilken skillnad det blir. Jag har en Nikon D5100. Jag tycker att den är jätte bra! 
 
 
 

Sommar bilder

'
Bilder sen sommaren!

Godis på landet

 

Hiss och Diss

 

Halmstad

Hej, För ungefär en  timme sedan åkte mamma, pappa och David hem till Smålandsstenar igen. Men jag stannade kvar hos Annie och Alice. Vi ska typ åka hem på tisdag. För på onsdag ska mormor och morfar Annie och Alice familj och våran familj åka till Stockholm! Vi ska bo på hotell, shoppa och gå på Gröna lund. Sen på torsdagen åker min familj och Annie och Alice till Finland! Farmor och Släkten från pappa sida ska åka följa med till Finland. Vi brukar åka ditt varje sommar, men den här sommaren följer Annie och Alice med. Kommer bli as kul! Farmor bodde i det huset när hon var liten. När man ska åka till Finland måste man åka båt. Detta året ska vi åka med Viking linne. När man kommer på båten är klockan typ fem på kvällen. Man sover på båten och sen nästa dag är man i Finland. Vi ska vara där tio dagar. När vi är i Finland ska vi fiska, bada sola, åka båt, mysa och bara ha det bra!
 
Vi ses! Kram Anna.
 

Ny dator!

Hej, Jag har gått och skaffat mig en ny dator. Blev en lenovo E1 vision.

Senaste från instagram


Hur skönt som helst!


Bokeh

 
Var första gången jag gjorde " Bokeh " så blev inte så jätte bra bilder!

Laxvik

Idag på förmiddagen åkte jag mamma, David, Annie och Alice till Laxvik. Där badade vi och fiskade krabbor, tog även kort en hel del! Vi kom dit typ ett. Vi fikade också där, bullar och kakor! Var jätte länge sen vi var i Laxvik, nästan två årsen nu. Vi var där mycket när vi hade husvagn i Gullbranna. Men nu blir det inte så ofta att vi åker ditt eftersom vi har stuga på Östra stranden! I alla fall på hem vägen så åkte vi till " Godis på landet ". Köpte rätt så mycket godis, Haha. Men vi hörs, Kram :)
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Gästbloggaren Annie

Hej, tänkte gästblogga lite här nu på Annas blogg, dels för hon inte har uppdaterat på ett tag förräns nu och dels för att hon ville det, hehe. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och så men får bli nånting såhär om ikväll:

Våra föräldrar ska på "gyllene tider" och då ska vi (jag, anna, alice och david) vara hemm själva. Beställa pizza och bara mysa med chips och annat kul!

Tänkte att jag även kunde berätta lite om vad jag ska hitta på nu i sommar: Jo, vi ska ju vara i stugan en hel del. Nårra kompisar kommer ner lite då och då och sen blir det bara bad och annat! Vi i familjen tänkte även åka ner till tyskland, ska till Liseberg med familjen Karlsson, till Danmark med Flinck. Kommer nog vara en del i mormor och morfars stuga med. Kusinerna med. Där brukar vi bada, sola, fiska och bara ha det gött! Var där några dagar första veckan på sommarlovet.
Men i allafall så kommer det bli en grym sommar! Än så länge av sommarlovet har det inte hänt så jättemycket. Mest bara slapp osv. På söndag ska jag hem från stugan för jag ska klippa gräset hos farmor. Sedan på tisdag fyller farmor år så då ska vi dit och fira henne. På kvällen där sen följer Moa med mig ner till stugan och stannar hos mig till tirsdagen, förhoppningsvis. På fredagen sedan fyller hon ju år!

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Bara att ni kan gå in på min blogg och läsa lite. Den heter: http://ottossonannie.blogg.se/ . Där skriver jag om min vardag och lägger upp mina foton som jag har ett stort intresse för. Här nedan är några av dom. Hoppas detta inlägget dög i allafall, hihi. Vi hörs senare, kramar från Annie!


Dagens outfit

 
 

Short: KappAhl      Linne: Vero Moda

Q/A

 
Hej. Vad hette sidan du beställde smyckena på?
 
Den sidan heter: http://miniinthebox.com . Där finns allt från mobiltillbehör till massa smycken och mycket mer! Det var första gången jag beställde där ifrån. Det tog ca 2 veckor att får det hemskickat vilket kan va ett litet minus, men det är billigt och bra!

Video

Hejsan! Innan satt jag och Annie och spelade in en video på när vi fixade naglarna och hade fotvård. Vi la i hop korta video klipp så att alla de klippen blev en video, men nu kan vi inte spara videon... Jaja, får se om videon går att spara imorgon för i så fall kommer jag lägga ut den. Men nu måste vigå och lägga oss för vi ska ut och springa i morgon klockan åtta typ! Så godnatt.


Två hauler i en!

Shoppnig! Båstad Halmstad och Eurostop.


RSS 2.0