Schack

Hej!
Innan spelade jag och Annie schack. Jag har aldrig spelat det innan. Men jag tyckte det var jätte kul! Vi han inte spela klart för att vi skulle fika lite! Ses senare! Anna


Körslaget

Hej!
Nu kollar jag på Körslaget. Det är roligt tycker jag. I alla fall innan åt vi marsmelos med smält choklad! Gott :) Nu har Körslaget börjat det var pause innan. Ses sp länge! Kram.


pizza




Film - Fredags mys

Hej!
Har varit och hytt en film nu. Passade på att köpa lite godis också. Jag vet att jag har godis förbud med egenteligen sp skulle jag bara ha ena godiset. Men så ville David ha två sortes chokla så du fick jag smaka av chokladen också:)! I alla fall ska kolla på filmen nu. Så vi ses kanske senare! kram.


Vinterconverse vill ha

 

God morgon

God morgon bloggen!
Idag vaknade jag vid halv elva, Gött! Har varit sjuk nästan i fyra dagar nu! Så jobbigt, jag har inte feber men är jätte feskyld. I alla fall sitter vi soffan nu och kolla på tv, ska snart äta. Hörs så länge!
Kram


I smile if you smile


' hela svergie bakar '


Kockanas kamp

Hej,
Ligger i soffan och kollar på kockanans kamp. Det är reklam nu så jag passar på att blogga lite. För att jag har inte gjort det idag. Ses Kram.


digestiver smoothie

 
Hej!
Jag och David kom på ett resept " Digestiver smoothie " Innan. Vi har provat att göra det. såg riktigt gott ut! Hahha.... Reseptet innehåller,
. Digestiver kex
. Smoothie
. Hallån
. Bananer
. Smoothien innehåller Bananer olika Bär och yogurt.
 
Så här gör man.
Först ta man och mossar ett digestiver kex och lägger det i båtten, och sen häller man på smoothien. Efter det så tinnar man frysta hallån. Efter det så hakar man bananer i små bittar och häller över det på bären. Och sen lägger man på tre frysta hallån. Och till sist lägger man in den i frysen.  Den får vara i frysen ca en timme eller tre kvart.
 

hemma från skolan - sjuk

Hej, är hemma från skolan idag. Somsagt är jag föskyld och hostar mycket. Men idag har jag inte ont i halsen och det är väl bra, I alla fall ligger i soffan nu med David mini dator och kollar på tv. Hoppas ni är friska. Kram

New

 
 
Köpte skorna när jag var i Ullared på sko kanonen. Jag tycker dom är jätte fina. Jag vet att jag skulle ta kort på vad jag mer köpte i Ullared. Men jag har inte hunnit. Och nu ska jag kolla på x-factor så jag hinner inte göra det idag. Jag har inte gjort det innan för att jag tror att kläderna jag köpte är i tvätten. Ses! Kram

Vatten

 

Höst känsla


Fota

Hej!
Nu har jag badat. Jag tänkte att jag skulle gå ut och fota lite innan det blir mörkt. Blev bara ett snadd inlägg nu. Bloggar sen efter jag har varit ut och fotat. Ses! Anna

Dansen

 
 
Hej!
Idag efter skolan hämtade jag och mamma Alice och Annie. För att jag och Alice har dans på måndagar och då ville Annie också följa med oss hem. när vi kom hem till oss fickade vi lite. Jag har haft ont i halsen hela dagen så jag drack lite varm honung. Men jag ville så himmla gärna gå idag på dansen för att vi har missat dom två senarste gånngerna. Så jag gick på dansen. Nu har vi precis kommit hem. idag är det ju x-factor så jag ska nog kolla på det.
NU ska jag i alla fall bada ses senare. Kram

fixat naglarna

 
 
Hej!
Nu har jag duschat och fixat naglarna! Fick bli ljus rosa naglar idag! Somsagt om ungerfär en timme ska vi till mormor och morfar och äta middag. Så då måste man vara fin! Haha... Kusinerna Annie och Alice skulle också äta där. Så det blir nog trevligt! Ha en bra dag! Anna.

Turkiet - longbeach

 
 

God morgon

 
 
 
Hej!
Idag vaknade jag typ vid nio. Efter jag hade vaknat gick jag ner och åt frukost, och kollade på tv. Igår var jag ju i Ullared. Jag glömde lägga ut på vad jag köpte för när vi kom hem så var klockan typ 6. Och efter jag hade kommit hem så skulle vi gå över till Maja, Kajsa och Lisa för att vi skulle beställa pizza med dom. Och att fira Lisa för att hon fyllde år igår. Men jag få se om jag hinner lägga ut bilder på vad jag köpte igår för att vid tolv ska vi till mormor och morfar för att äta middag. Och efter det ska jag till Majas fest vid två. Och sen ska jag typ göra läxan så jag har fult upp idag! Kram.

Nästa Ullared!

Hej!
Nu har jag och Eliza ätit frukost och gjort i årdning oss. Eliza skulle till Ullared idag. Och det ville jag också så jag ska följa med dom ditt! jag vet inte när vi skulle åka ditt med det blir väl vid middagen tror jag. Jag har kollat på ett par skor där men har aldrig köpt dom! Så nu ska jag nog det för jag tycker dom är grymt snygga! 
Kommer bilder sen på vad jag köpte i Ullared. Kram

hemma

 
 
 
 
Hej!
Nu har jag kommit hem från Angelicas fest! Va faktist jätte roligt där. När vi var där kollade vi på en läskigt film.... vet inte vad den hette. I alla fall Snart kommer Eliza hit och vi ska sova över. Blev bara ett snabb inlägg nu kanske jag kan inte låva med det blir nog ett inlägg till innnan jag går och lägger mig! Ha en riktigt bra helg!
Kram Anna

Fredag + regn...

 
 
 
 
 
Hej!
Idag slutade vi halv två. Gött! Och att det är fredag! Nu har jag, mamma och David bakat kladdkaka! Somsagt så ska jag på Angelicas fest idag! Stod att jag skulle ta på mig oömma kläder efter väder. För att vi skulle vara ute och göra nått. Idag regnar det ju så jag hoppas att vi ska göra något annat! Så det blir inte Stämbandet idag eller Vips! Men jag ville gå på det :) men på söndag ska jag på en till fest hos Maja. Blir nog säkert jätte roligt! Och även ska jag på en till fest hos Josse men det så på onsdag. Så då har jag nått att se fram emot! Nu ska jag snart äta kladdkaka så ses sen!
Kram Anna

Hello!

Idag har vi inte gört något speciellt iskolan. bara det som vi brukar göra. Idag efter skolan så gjorde jag inte så mycket bara lite läxa och sånt. Imorgon är det fredag! Och Angelica ska ha fest! Blir nog säkert jätte kul! Får vi hoppas:) Ialla fall nu ska jag äta mat så vi ses efter jag har ätit! Ha det så bra kram Anna

Godnatt


Turkiet














Turkiet


Matte, svenska, geografi och läsa

Hej!
Jag skulle egenteligen vara med en kompis idag men så kom jag på att jag hade jätte mycket läxa så då gick det inte.Men har jag precis blivit klar med läxan! Jag hade inte alls mycket läxa kvar som jag fick innan vi åkte till Turkiet.... Men idag efter skolan fick jag ännu mer läxa tills i morgon! Så nu har jag sittit med det i tre timma! Så jobbigt.... Så det var skönt att bli klar med det! Kram Anna 

Hem

Hej!
Nu sitter jag, Annie och Camilla nere vi entren och väntar på att bussen ska komma. Idag ska vi åka hem! :( Ses


IPad!


Turkiet

Hej!
Jag är fortfarande i Turkiet! Tänk imorgon åker vi hem :( Jag vill varkligen inte åka hem! Känns som om det var igår vi kom hit. Också har jag läxor kvar att göra! Men men...... I alla fall nu sitter jag och dom andra och spelar iPad. Alla vi fem har varsin iPad så det är extra roligt då! Jag vet inte riktigt när vi ska äta. Ha det bra! Kram Anna


Ingen bloggning

Kommer inte blogga nu denna veckan. För jag har ju berattat att jag ar i turkiet!
Sa om ni gar ın pa mın blogg sa ser nı det!
Kramar fran Anna! ♥

dalig bloggning

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat pa lange....... Men det ar för att jag ar i Turkiet nu!
Det ar jatte varm har aven pa kvallarna. Jag Alice Annie och David har hyrt datoren. Sa vi sitter har och ga in pa olika saker. Annıe bloggar tror jag och Alice ar inne pa facebook och davıd vet jag inte. Haha.....
Om nı undrar varför jag skriver a istallet för .... far ni reda pa nar jag kommer hem igen.
Men ni far ha det sa bra nu!

En dag kvar! <3


Sova nu

Hej!
Nu är jag jätte trött ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Sov gott! Kram Anna


Nytt

Shoppat!


Popcorn + mys

Hej!
Igår sent på kvällen åkte vi ner till stugan. Kusinerna Annie och Alice åkte också ner till sin stuga då. Idag på förmiddagen åkte jag, Annie, mamma och Camilla till stan för att shoppa! jag köpte inte så jätte mycket men lite i alla fall. Nu sitter vi alla fyra i soffan och har precis ätit popcorn och kollat på körslaget! Det var premiar idag. I morgon ska vi hem en liten sväng för att vi skulle fira Susanne.
Efter det så ska vi tillbaka till stugan igen. För att i övermorgon ska vi ju åka till TURKIET! Längtar jätte mycket. Dom säger att det har varit ungefär 35 grader värmt där! Så gött, nästa vecka blir det nog bara sola och bada! Mina saker som jag köpte idag har jag i Annie och doms stuga så det blir ingen bild på vad jag köpte i stan. Ni får ha det så bra!
Kramar från Anna.


fredag

 
 
Hej!
Idag är det fredag. Det är inte fint väder ute blåser och så är blött ute.
Men så tur väl har jag stövlar på mig! Nu måste jag äta frukost och göra i ordning mig.
Ses sen efter jag har kommit hem från skolan. Vet inte när jag slutar idag.
Kram Anna.
 
 

Drawsamething

Hej!
Nu är Eliza här. Vi spelar
Drawsamthing på min iPad. Det är faktist kul! Var jätte länge sedan jag spelade det nu. Ett tag spelade jag och min kusin Annie det typ hela tiden. Haha..... Eliza ska snart hem. För att david ville passa Signe idag igen!
Men ni får ha det så bra!
Kram Anna.


Dagens outfit


Popcorn

                  
 
Hej!
Nu ska jag snart ta ansiktsmask och sen duscha.
Efter det ska jag popa pocorn! Så gott!
Blev bara ett snabb inlägg nu men vi ses sen!
Kram Anna
 

Signe



 
Hej!
Nu är Signe här vi har varit ut och gått en runda med henne nu!
Vi fick passa henne idag för att Magnus skulle någon stans.
Hon är jätte busig nu! När vi kom hem igen så var hon jätte törstig.
Ses sen! Kramar från Anna.

Bullens korv

Hej!
Nu har jag ätit kvällsmat. Bullens korv. Gott! I alla fall imorgon är det torsdag.
Änder inget speciellt i skolan.Bara enelska läxan ska in. Och jag ska spela piano.
Kul!!
 
Har tyvar ingen bild men det får gå ändå ♥
Kram Anna
 

Nya piano boken har kommit!


Älskar er! <3


turkiet <3


mina nya stövlar


God natt! <3


Dagens outfit


Kusinerna från mammas sida




 

David gillar att bli sminkad.

Haha....


Tyska - "Meine Famile"

Hallo!

Meine Mutter heißt Ulrika.
Mein Vater heißt Kjell-Arne.
Mein Bruder heißt David.
Mein Bruder heißt Filip.
Ich haben auch ein Katze unt Kaninchen. Er heißt Musse unt Theo.

Auf Wiedersen!


Läxor, läxor och läxor

Hej!
Nu är jag och David hos Annie och Alice. Mamma och Pappa skulle på nått samtal i Värnamo. Så därför är vi här hos kusinerna i kväll igen. Annie gör läxa tills imorgon. Man får mycket läxor när man går på Nordin! Innan kollade jag och Alice på Solsidan. Jag tycker själv att Solsidan är jätte kul! Men ni får ha det så bra! Kramar från Anna.


En bild på mina nya hot pants


Hot pants.
149,-
 
 

Showdance

Hej!
Nu sitter jag och Annie och bloggar. Innan gjorde Annie sin tyska läxa som hon har tills imorgon. Annie var sjuk 4 dagar förra veckan så hon vet inte vad man ska göra på tyskan. Innan idag efter skolan så började dansen. Det var jättekul tycker jag. Det var i Gislaved och det var första gången idag. Efter det kom Camilla och Annie för att hämta mig och Alice. Vi åkte till en sportaffär för att kolla efter gympaskor till Annie. Då passade även jag på att kolla efter Hot Pants. Fast mamma säger cykelbyxor, hahaha. Sen åkte vi hem till Annie och Alice och nu är jag här.
Innan åt vi kvällsmat. Potatisgratäng och lax. Jättegott! Nu har pappa och David kommit så nu ska jag hem.
Bloggar mer när jag är hemma. Vi ses sen, kram.

 


Dagen outfit

Nu ska jag börja med " Dagens outfit "
nu när jag har skaffat Picasa!
Börjar i mon med det.
Kram
 

kläderna jag ska ha till skolfotot


Japp, Dom kläderna ska jag ha till skolfotot imorgon.
Jag vet inte vilket halsband jag ska ha.
Vilket tycker ni?
Kram
 

appelsin klyftor


Hej!
Nu har jag kommit hem från Annie och Alice.
Jag och mamma gick hem och David blev hemtad av Filip för att han inte ville gå hem när det regnade.
När vi kom hem så var jag jätte blött! Haha.
I alla fall nu har jag ätit kvällsmat.
Klockan åtta ska jag kolla på Solsidan om det inte är slut.
I morgon är det skol-foto.
Jag gör ett inlägg sen om vad jag ska ha på mig i morgon.
Kram Anna.
 

Åkt fyrhjuling!



Hej!
Nu har vi åkit fyrhjuling med Alice och David.
Nu så har Camilla kommit.
Jag och David ska följa med dom hem en liten stund.
Ses!
Kram Anna.

Jag och Alice




Haha, Jag och Alice kläde ut oss till kung och drottning när vi var på barnfestivalen.

Marknaden - Barnfestivalen

Hej!
Nu har jag kommit hem från Barnfestivalen!
Innan vi åkte till Barnfestivalen så var vi på marknaden.
Jag och Alice kläde ut oss till clowner.
Vi fick klättrade upp på brandbilen och stod där uppe och kasta godis.
Det var riktigt kul!
Vi gjorde det två gånger först på förmiddagen klockan elva och sen en gång på eftermiddagen klockan halv två.
Köpte inte alls mycket bara några remma och en lampa.
Kommer kanske någon bild sen men annars i morgon!
Ha det så bra!
Kram Anna.
 

RSS 2.0