God morgon

Hej, Onsdag igen. Veckan går jätte fort! Snart är det fredag. Efter skolan ska Josefin följa med mig hem. Måste göra klart min läxa också idag!

Var med och tävla på Annies blogg!


http://ottossonannie.blogg.se


Blogg paus

Hej!  Tänkte ha en blogg paus. Har inte haft någon lust att blogga.
Ses!
 
 
Söta lilla Theo!

Go´ morgon Fredag!

 

Ny header och design

Gjorde en ny header innan. Så Annie hjälpte mig att lägga upp den. Ändrade också design. Kommer nog att ha den här headern och design ett tag nu!


Mello

Hejsan!
Sitter och kollar på mello med mamma, pappa, David och Annie. Blir säkert ett inlägg innan vi går och lägger oss!

Men vi hörs, Kram.


Fixa headern

Hej hopp!
Håller på att fixa med en ny header. Den headern som jag har nu är bara för tillfället. Har redan gjort klar headern men jag kan inte lägga upp den, så jag får vänta tills Annie kommer hit i eftermidda.
 
 

Dagens outfit

 
 
Byxor: Lindex.
Stickad tröja: Zara.
Jeansväst: Lindex.

Sammanfattnig av min födelsedag!


Nytt från H&M

 
Concealer från H&M för 50 kr.

Nikon

Fick en systemkamera i går när jag fyllde år! Jag blev jätte glad! Ville varkeligen ha en systemkamera! Så tack mamma ch pappa. Så nu kommer det bli många bilder med kameran på bloggen!


Glad alla hjärtans dag! <3


Onsdag

Hej, Sista dagen som 10 åring! För i morgon fyller jag 11 år. Vi kommer att fyra min födelsedag här i Halmstad med kusinerna! Så det kommer bli en jätte bra dag. Kanske bloggar senare!

Så vi ses!


Gästbloggning !

Hej på er alla Annas läsare!

Jag är Annas kära kusin och tänkte gästblogga här på hennes blogg. Vi har hållt på att fixa Annas blogg nu en liten stund så hon får lite förändring. Hon kom hem för en liten stund sen. Hon hade varit i Jönköping hos sin kusin som bor där. Ni kan läsa mer om det i inlägget här under. Men jag tror hon har haft det jättemysigt i allafall!

I kväll ska Anna följa med oss till stugan i Halmstad. Vi sover där och när vi vaknar upp i morgon så är det en speciell dag. Inte bara alla hjärtans dag utan också Annas födelsedag! Hon blir hela elva år och vi ska göra hennes dag bäst! Jag vill ju inte berätta allt för mycket nu för jag vet att Anna kommer läsa detta. Men jag hoppas du får en jättebra dag och vill redan nu önska att du får en toppendag sötis!

Det var roligt att gästblogga lite snabbt här på hennes blogg! Ha det bra alla läsare och du med Anna! Älskar dig! <3

Kram kusin Annie.


Gästbloggare Julia

Hej alla Annas vänner. I eftermiddags tog Anna bussen upp till Jönköping för att hälsa på mig. Vi har hunnit med att göra lite av varje, vi har bland annat fikat, lagat tacos, haft manikyr och nu sitter vi i soffan och har tjejmys med godis och chips och kollar på bygglov. Senare kanske vi sätter på en film. Imorgon ska vi åka och bada på rosenlundsbadet, vilket ska bli väldigt roligt. Innan vi beger oss hem så tar vi nog en runda på stan med shopping och någon go fika eller lucnh. Jag tycker det är väldigt roligt att Anna är och hälsar på mig, det är första gången hon är här i Jönköping hos mig. Och sen dagen efter imorgon är en speciell dag, det är nämligen Annas födelsedag, den får ni inte glömma. Så jag vill redan nu säga ett stort GRATTTTTTIS till dig Anna och hoppas du får en bra dag :) 
Härtliga hälsningar från Julia 

Nybakat!

 
 
Jag och Annie bakade muffins innan. Kanske smakar en sen!

Veckans sammanfattnig v.6

Måndag: Efter skolan åkte vi till Gislaved och dansade showdance.
 
Tisdag: Jag var i skolan. Kom inte ihåg var jag gjorde på eftermiddagen.
 
Onsdag: Vi var på Isaberg med skolan. Sen var jag med kusinen Alice.  Jag gjorde också mina läxor.
 
Tordag: Jag gjorde inte så mycket efter skolan.
 
Fredag: Annie sov över hos oss. Vi åt pizza och spelade iPad.
 
Lördag: Jag David, Annie och Alice tog tåget till Halmstad nån gång klockan ett.
 
Söndag: Nu är vi hos Annie och Alice. 
 
 

18:12

Hej!
Innan var vi ute en stund. Vi gjorde typ en liten grotta, Haha. Tror att vi skulle äta här hos Annie och Alice. Men jag blogga lite senare!


New

 
Luvtröja från H&M för 200 kr.
 
 
iPad skal från H&M för 100 kr.

Hemma


iPad skal

Blå, Rosa och Orange!


Dagens


Halmstad

Hej, Idag ska vi åka till Halmstad med våra kusiner Annie och Alice! Men jag berättar mer om helgen sen i ett videoinlägg!

Kram


Videoinlägg på g, håll utkik!


Isaberg


Onsdag.

Hej!
Nu är jag hemma efter en rolig dag på Isaberg! Andra gången för det här året. Idag på morgonen åkte jag till skolan klockan kvart i åtta typ. Dom sa att bussen skulle gå klockan åtta till Isaberg. Men den kom kvart i nio! Så vi fick vänta jätte länge. Kommer bilder sen Isaberg lite senare!
 
Kram.

Godnatt

Ska snart gå upp och lägga mig. Måste gå upp tidigt i morgon för att vi ska till Isaberg med skolan. Så jag säger godnatt!

Kram


Nytt - Mascara

 
Mascara från H&M för 29 kronor.

Söndagen den 3 februari

 
Hej hopp!
Idag vaknade jag typ nån gång vid nio tiden.
Idag ska vi åka till Eurostop och shoppa. 
Vi ska åka hem i eftermidda. 
I morgon är det måndag och skola, bara en vecka kvar nu till sportlovet! 
 
 
Vi hörs, Kram.
 

Nytt från Cubus!

 
Stickad tröja för 249 kronor.

Bilder sen idag


Lördag

Hej!
Nu sitter vi i bilen på väg hem från Väla. På Väla köpte jag en stickad tröja från Cubus. Kommer kanske bild på tröja idag eller i morgon! 

Kram


Mot Väla


Q/A

Bra blogg! Några frågor, snälla svara så snabbt du kan!! Hur gammal är du, vilken skola går du i, vilken ort bor du i? Klass C eller D eller A? Tacksam för svar :) piece
 
Tack! Jag är snart 11 år, fyller år på alla hjärtans dag (den 14:e Februri). Jag går på Villstadsskolan i Småland. Jag går i klass A. Tack för kommentaren!

Ny kategori.

Q/A - Kommer svara på frågor jag får lite då och då!

Halmstad

Hej!
Igår kväll åkte jag mamma och Alice ner till Halmstad. Annie Frank och Camilla hade åkt ner lite tidigare för att sätta på värmen och så.

I alla fall jag vaknade typ klockan halv nio. Sen låg jag i sängen typ till halv tio och sen gick vi upp, Haha. Snart ska vi åka till Väla och gå på ikea och shoppa.

Kram!


1 Februari

Godmorgon!
Idag är det första februari och fredag. I kväll nån gång ska jag och mamma åka ner till Halmstad. Våra kusiner skulle ner till doms stuga och vara där i helgen så frågade dom om vi ville följa med. Pappa och David skulle ta tåget på lördag ner. Men nu måste jag göra i ordning mig till skolan.
 
Kram.

RSS 2.0