Goodiebag

Jag är med och tävlar om en goodiebag! Klicka på bilden för att komma till Dejana och Louises blogg!

 

Mina nagellack





Godmorgon!



Godmorgon!
Vaknade precis. Igår var jag Annie och Alice uppe typ till ett. Snart ska vi åka in till stan. Fanns jätte snygga stickade linnen på Gina, men alla var typ slut. För att det var rea på dem! Men vi ses.

Nästa Halmstad!

Bild på mig i Halmstad
 
Hej! Snart åker jag med tåget ner till Halmstad, ska vara hos mina kusiner. Sen imorgon när mamma slutat jobba så ska de komma. Tåget går kvart i nio. När jag kommer ner så ska Annie och Alice vara där och hämta mig. På lördag ska vi på Diggilo, vet inte om det stavas så. Haha! Vi ska i alla fall dit med Maja och Kajsa. Kommer bli super kul!
 
Men vi hörs, Kram.

New in

 
 
 
 
 

Allt tillsammans kostade typ 480. Blev nöjd med det jag köpte i tisdags i Ullared.

 

Ullared

 
Hej!
När mamma kommer hem så ska vi åka till Ullared. Var jätte längesen vi var där! Vet inget speciellt jag vill köpa, men lite saker blir det nog ändå. Blev ett kort inlägg! Men vi hörs.
 
 

Nya smycken

 
Ugglan: 25 kr      Cyklen: 10 kr
 
Kameran: (15 kr)     Triangeln: 15 - 16 kr
 
Uggle-ring: 23 kr

Smyckena kom igår typ vid tre tiden. Vi beställde de typ för två tre veckor sedan. Maja hittade den sidan! Allt där var jätte billigt. Tillsammans blev allt typ 90 kr.
 
Blev jätte nöjd med smyckena!
 

Vatten Droppar


På Bilden: Jag
Tagen av: Annie Ottosson
Kamera: Nikon D5100

Annie Ottosson #1

 

Dagens

 

Jeansjacka : Lindex 249 kr    Linne : H&M 99 kr    Shorts : Kappahl 149 kr

 

Halmstad - stugan

Goddag allesammans! Nu är jag Annie, David och pappa i Halmstad. Först skulle Alice också följa med men hon ville åka hit imorgon istället.

Snart ska vi cykla till stranden och bada! Det är jätte varmt ute, 23 g. Sen ikväll kommer de andra hit till Halmstad. Imorgon är det midsommar. Då kommer två familjer hit till stugan. Men vi ses senare!


Regn



Hej bloggen! Nu har jag och Annie varit ute och fotat, fick många fina bilder på henne! Kommer lägga upp dom när jag kommer hem. Nu började det precis regna.... Men det är iallafall varmt ute! Man kan ju vara inne och spela kort och ha det mysigt! Vi hörs!

Foto-time!




Onsdag



Hej! Nu är jag David, Annie och Alice i mormors och morfars stuga. Vi ska nog vara här tills torsdag! Idag tidigt på morgonen så hade mamma varit här och lämnat en kasse /med min kamera, mobil och lite godis! För min kamera tog slut på laddning igår när jag och Annie fotade! Men nu så är den full laddad! Kommer att lägga upp bilderna som vi tog. Ses!

Annie ottosson

 
 Läs min kusin Annie Ottosson blogg!
Hon blogga ofta, tar fina bilder och skriver bra inlägg! 
För att komma till hennes blogg tryck HÄR! 

Theo

 

Måndag - ledig

Goddag! Nu är jag hemma hos mina kusiner Annie och Alice. Vi ska snart tillbaka till Anneberg igen och sova över där. Så de ska bara packa. När vi kommer till Anneberg så ska vi grilla hambörgare. Gott! Kanske blir ett kvällsdopp, vem vet! Kommer kanske inte blogga något mer idag, för att där ute har vi inget internät. Men annas kan jag göra tidsinställda inlägg! Vi hörs.


Anneberg

Hej, Idag ska jag David och Alice ut till Anneberg och bada. Mormor och morfar har stuga där så då ska vi åka med dem ut till den. Igår åkte Alice med oss hem från Halmstad. Så Alice sov över hos oss då. Vi gick inte och la oss så sen. Klockan var typ kvart över tio. Idag och imorgon skulle det bli 20 g och sol! Skönt med lite varme. Igår när vi var i Halmstad så köpte jag även skor och lite annat. Kommer göra ett inlägg om vad jag köpte!
 
Men vi ses!

Summer


Stugan

Hej! Igår kväll åkte jag David och mamma ner till stugan. Vi vet inte hur länge vi ska vara här. Om vi ska åka hem idag eller imorgon. Idag ska vi in till stan och se om vi hittar några skor till mig, Så vi ses!


~ Var dig själv, det finns redan så många andra.


Första hela dagen på sommarlovet

Hej! Vaknade för en stund sen. Jag sov över hos mina kusiner inatt. För det blev så sent igår kväll så jag stannade kvar här. Igår vid nio-tiden cyklade jag Annie och Alice ner till ICA och köpte en chokladkaka. Sen när vi kom hem så tittade vi på ett avsnitt och One tree hill! Idag är det inte så fint väder.... Så vi vet inte vad vi ska hitta på. Vi skulle kanske åkt till mormors och morfars stuga men det går typ inte när det regna.
Vi hörs senare!


Skolavslutning!

Hej, Idag är det skolavslutning! Ska bli så skönt med sommarlov. Sen ska mormor, morfar och farmor komma hit och äta tårta! Jordgubbstårta, Gött! Men nu måste jag snart åka! För vi ska vara i skolan halv nio!
 
Vi hörs.

En dag kvar!

Kan inte fatta att det är skolavslutning imorgon! Kommer att bli en superbra dag. Idag vid fyra tiden ska jag och mamma åka till Värnamo och köpa ett bar ballerina skor till mig som jag ska ha imorgon på skolavslutningen! Så hoppas jag hittar några snygga skor! Kommer göra en video sen.

Men vi hörs!


Onsdag

Video inlägget kommer kanske upp idag eller i morgon. För i dag ska vi och kolla på studenten. Så då vet jag inte om jag hinner eller inte. Men iallafall så är det cykelrally idag i skolan. Det är typ fyrorna femorna och sexorna från Villstadskolan och Åtterås skolan som ska cykla idag. Vi ska cykla TVÅ mil! Haha, kommer aldrig att orka. Idag börjar vi kvart i nio. Och slutar klockan ett, skönt! Efter vi har kört rallyt så får man bada på utebadet om man vill det. Så får man också köpa en glass! Men nu snart kommer Eliza, vi ska cykla tillsammans upp till vattentornet. Där ska vi börja starta.

Vi ses!


haul video på g

Ska göra en haul video på vad jag har köpte i Halmstad. Kommer göra den efter kvällsmaten.

June


RSS 2.0