God natt!

Imorgon på morgonen ska vi åka till Göteborg och shoppa, kanske gå på Liseberg och äta julbord. Så jag kommer vara borta hela lördagen, så det blir ingen bloggning i morgon om ni undra varför jag inte har bloggat!
Men i alla fall, God natt!

Lussebullar

 
 
Hej!
Nu har jag, David och mamma bakat lussebullar! Det är ju snart jul! Jag gjorde en snögubbe, Haha.
Vi hörs, Kram Anna.
 

Det Snöar!

 
 
Hej Hopp!
Idag när jag var i skolan så började det snöa jätte mycket. Alla blev jätte glada! Haha, Det har inte kommit jätte mycket snö men lite! Kram.

Tordag

Hej!
Idag efter skolan följde jag med Josefin hem till henne. När vi kom hem till henne satt vi med våra iPads, Haha. Idag var det också tomte smyg. Så jag och Josefin gick på det tillsammans. Tomte smyget började klockan sex. När vi hade gått rundan så fick man en godispåse. Var inte så mycket godis precis, det var typ en frukt, kex chocklad osv. När tomte smyget var slut så gick vi hem till Josefin igen. Och sen hämtade pappa mig hos henne.
Ialla fall i morgon är det fredag! Jihu, Längtar tills helgen för då ska vi på julbord i Göteborg. Och shoppa i Göteborg. Och på söndagen ska vi till Axel, Julia och Jacob! Så det blir säkert en jätte bra helg!
 
Vi hörs, Kram.

bonde söker fru!

Kolla på Bonde Söker Fru nu!
Kram Anna.

Tandläkaren

Hej!
Nu klockan nio ska jag till tandläkren och dra ut en tand... Har aldrig gjort det innan! I alla fall nu har jag klät på mig och ätit frukost. idag efter skolan ska jag inte göra något speciellt, bara göra läxan typ.
 
Men vi ses efter skolan!
Kram.

Dag 17. Hit vill jag åka innan jag dör

 
 
Jag vill åka till London innan jag dör. Mina kusiner var i London nu i helgen för att träffa deras syster som bor där. Så ditt vill jag åka!

dag 16. Detta gör jag på helgerna

Fredag: På fredagar brukar jag kolla på xfactor och bara vara med familjen.
 
Lördag: På Lördagar brukar jag typ vara med en kompis. och på lördagkvällen är det ju så mycket bättre och då brukar jag kollla på det.
 
Söndag: Och på söndagar brukar jag inte göra något speciellt, bara göra läxan och så.

Dag 15. En person/kändis du önskar att du träffat

Jag skulle vilja träffa One Direction. Jag tycker att dom sjunger jätte bra.

Gislaved

Hej!
Idag efter skolan kom mamma och hämtade mig, och sen åkte vi och hämtade Alice, och sen Annie också. Jag som vi alltid brukar göra när det är dans. Sen åkte vi hem och fikade och sen till Gislaved. Dansen var ju idag. Sen när dansen var slut så kom Camilla och hämtade oss. Nu har jag i alla fall badat.
Kommer att göra dom där dagarna nu också, har ju inte gjort det på några gånger, Haha.
Kram.

Dag 14. Din högsta dröm

Hm... Jag vet faktist inte vad min högsta dröm är.

Lilla Musse!


Hemma

 
 
Hejhej!
Har kommit hem från Oscar, Stina och Isak nu. Vi var där och fyrade dom, dom fyllde typ år på sommaren men så har vi inte hunnit fyra dom så vi gjorde det nu istället! Vi åkte till dom tyå klockan kavart i tre, så vi har varit där i ungefär tre timmar :) Vi kollade på en film när vi var hos dom.
 
Vi hörs, Kram Anna.

dagens outfit




Tacos

Tjenare! 
Har ätit tacos nu, gott! Innan idag var jag och mamma i Gislaved och byte mina byxor. När vi var där köpte jag också en pjamas :) Ikväll ska vi kolla på Så mycket bättre. 
Men vi ses! 
 
 

Länkbyte

Klicka HÄR eller på bilden så kommer du till Annie blogg!
 
 
 

Fredag!

Hej!
Idag är det fredag! Efter skolan skulle jag och Eliza gå till affären och köpa ben och jerrys, haha! Har inte ätit den glassen innan. Det var min kusin som sa att den var god! Efter vi har gjort det så ska vi typ gå hem till mig :)
Men nu måste jag snart gå till skolan!
 
Vi hörs, kram Anna.
 
   
 
 
 
 
 
 

Torsdagen den 22 november

Hej hopp!
Idag är det torsdag! hände inte så myclket idag i skolan. När jag kom hem från skolan var jag och David hemma själva för att mamma jobbade, vi typ låg vid soffan tills nu, Haha! I kväll så ska jag kolla på uppfinnarna tycker att det är bra! Och efter det ska jag kolla på hela sveriger bakar. Vid sex skulle mina kusiner åka till London och hälsa på doms syster Marie! Dom ska bara vara där i tre dagar. Vill också åka till London, Haha.
 
Vi hörs, Anna.
 
 
Bild sen vi var i Turkiet, Längtar till baka till värmen!

Farmor

Hej på er alla!
Nu har jag ätit kvällsmat och packat färdigt. Jag och David ska sova hos farmor i natt! Var längesen vi sov över drä nu. I morgon i skolan har vi idrott och läxan ska vara inlämnad. När jag kommer till farmor måste jag öva på pianot för jag har inte övat någonting och jag ska spela piano på torsdag!
Ses i morgon efter skolan!
 
Kram

New in


Måndag

Hej!
Runt klockan sex kom vi hem från Gislaved. Var ju dans idag, tycker det är jätte kul att dansa!
Idag på dansen var det " öppet hus " så man fick komma och kolla när vi dansade. Det var ingen uppvisning men man fick kolla på en vanlig danslektion. Klockan halv fem så började Annies gitarrorkester så hon han inte kolla på hela dansen. När dansen var slut så åkte jag Alice och mamma till lindex, för jag köpte ett par byxor där i söndags och dom hade gått sönder. Så vi kollade om dom hade ett par andra byxor. När vi var där passade jag på att kolla lite på kläder och jag hittade faktist lite kläder! Kläderna jag köpte kommer ut lite senare om jag hinner!
Men ni får ha det så bra!
 
Kram

Nytt

 
Halsband från julmarknad 40 kr.

Läxan klar!

 
 
Hej!
Idag var vi ju på julmarknad hittade bara en sak, kommer upp sen vad jag köpte. Iallafall har gjort läxan nu, skönt att ha det gjort! I kväll ska jag kolla på Solsidan, och bada!
Kram.

Julmarknad

Ska på julmarknad nu så vi ses sen!
 

dagens outfit


Lördag

Hej!
Innan var jag och mamma i Gislaved och köpte ett par svarta byxor till mig. Mina andra svarta byxor har gått sönder. Tyckte att dom var jätte snygga. Efter vi hade varit i Gislaved åkte vi hem och åt middag på Jaber, hehe!
I alla fall för en stund sen var jag och mamma ute och gick en liten runda. I kväll ska vi till Maja och Kajsa och äta kvällsmat! Men ni får ha en bra lördag!
 
Kram Anna.

New in

 
Byxor lindex 249 kr.

Dag 13. Ett kort någon annan tagit på dig

Tagen Av:  Annie Ottosson.
Kamera: iPad.
 
Den här bilden har min kusin Annie tagit på mig. Är jätte nöjd med den bilden.

Äntligen Helg!!

Hej på er!
Nu är det äntligen helg! Den här veckan gick jätte fort. I alla fall har precis slutat skolan och är hemma nu. Ska inte göra något speciellt i helgen, bara ta det lungt! Jag vet, jag har inte gjort dagarna några gånger så tänkte göra det idag. Men Ni får ha en bra fredag!
 
Kram Anna.

Torsdagen den 15 November

Hej!
Idag är det den 15 november. Idag på morgonen så skulle jag till tandläkaren, tjugo över sju! Va jätte trött idag på morgonen. Iallafall sitter och kollar på Guds tre flickor nu. Det var jätte längesen jag så det. Snart ska jag i alla fall kolla på uppfinarna. I morgon är det fredag! Ses i morgon.

Kram.
 

Grattis Pappa!

Grattis pappa på farsdag! Hoppas du får en bra dag! ♥
 
 

Nytt från Ullared


Ullared!

Hej!
Har kommit hem från Ullared nu. Jag mamma och David åkte ditt klockan nio typ. Hittade faktist lite saker!
Men vi ses senare! Kram

Hela sverige bakar 😜

Hej! 
Ligger i soffanoch kollar på " Hela sverige bakar ". Innan hela sverige bakar började så kollade jag på upfinnarna. Efter hela sverige bakar är slut så ska jag nog ta på mig pjamasen och gå upp och lägga mig. Det är ju fredag i morgon. Gott! Men nu ska jag fortsätta att kolla på helas sverige bakar! 
 
 
Ses i morgon, God natt. 
 
 
 
 
 
 

Hiss och Diss #2

 
Hiss
 
-Sommaren
-Helgen
- Vänner
 
Diss
 
-Regn..
-Elaka mäniskor
 

dagens outfit


Torsdag

 
 
Hejhej!
Idag hände det inte så mycket i skolan. Vi slutade två idag. Gött! I morgon är det fredag och jag ska inte göra något speciellt. Jo bara på kvällen för då tror jag att jag kanske ska gå på vips! Va jätte länge sen jag var på det nu. Typ fyra veckor sen. Så det ska bli kul!
 
I alla fall tänkte att jag kunde göra ett video inlägg imorgon. vet inte hur man lägger ut den på bloggen, så jag ska fråga Annie om hon kan göra det när jag har gjort ett video inlägg.
 
Men vi ses senare, Kram.

dag 12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

Lite mörk bild, menmen!

Bonde söker fru

                
 
 
Hej hopp! 
Kollar på bonde söker fru nu. Har bara gjort ett inlägg idag och det är för att blogg appen på min iPad funkar inte. Så det är darför jag inte har bloggat så mycket idag! Men nu ska jag fortsätta att kolla på bonde söker fru. 
 
Hörs, Anna.

Nov. 07, 2012


Nov. 07, 2012

Hej!

Har varit ute och gått nu med mamma och David. Vi gick inte alls långt bara till konsum. Haha! I alla fall snart ska vi äta korv med bröd.

Ses senare, Kram




nu Äntligenhemma


förlåt....

Ja jag vet, har inte bloggat på nån dag nu. Ska bli bättre på att blogga ofta. Men  iallafall igår var det ju måndag och dans. Gillar varkligen att dansa! Efter vi hade dansat i så följde Annie och Alice med oss hem och åt lite kvällsmat. Doms pappa kom också. Dom åkte typ hem sju tiden. Kom inte i håg. Ja det var lite om min dag igår. 
 
I alla fall har ätit kvällsmat nu. I efter middag har jag varit med Eliza. Vi typ fixade naglarna osv. men nu har hon åkte hem. I morgon är det tisdag och vi har idrott! Händer inte så mycket efter skolan i morgo, ska typ bara öva på piano. 
 
Vi ses senare, Kram Anna. 
 
 
                     
 

dag 11. En bild på någon du saknar

Har ingen bild på farfar, men jag saknar honom jätte mycket!

Kört fyrhjuling

Hejhej!
Idag vaknade jag och Annie typ halv elva! Det var inte så konstigt för att vi var uppe till två i går kväll, haha. Efter vi hade vaknat så städade vi Annies rum. Sen vid ett tiden så gick vi ner och åt frukost!!
 
Annie och Moa skulle va idag så jag följde med Annies pappa till mormor och morfar. För att jag Frank, morfar, David, Alice, Pappa och mamma skulle åka till Anneberg för att ta upp båten. David tog med sin fyrhjuling så vi körde den istället. Nu ha vi i alla fall kommit hem, ska fika nu så vi ses lite senare! Kram
 
 

01:37

När vi skulle åka hem från mormor och morfar så skulle Alice och David sova över hos dom. Så då bestämde jag och Annie att vi kunde sova över hos henne inatt. Så jag följde med dom hem. Imorgon så skulle Annie va med sin kusn Moa. Så då ska jag gå upp till Alice och David I alla fall nu liggerjag och Annie  hennes säng och spela iPad, är tröttnu ska snart sova. 
 
God natt! 
 

Kvällens outfit


Anneberg

 
Hej!
Har kommit hem från anneberg nu. Vi åkte ditt på förmiddagen och kom hem nu. När vi kom ditt så räfsade vi upp löven. Sen blev Alice hungrig så vi gick in och drack chocklad mjölk.  Sen gick vi ut och fortsatte. Sen på slutet så grillade vi korv. Gott!
 
Vi ses senare.

good morning

God morgon!
Idag vaknade jag rättså tidigt, för att David, Filip och pappa skulle åka och köpa en a traktor. Så dom fick gå upp lite tidigare än jag. I alla fall när jag kom ner så la jag mig i soffan och kollade på teven. Och åt frukost. I kväll ska vi och fira morfar vid 5 tiden. Kusinerna kommer också. TRor att ingen annan ska komma. Han fyller egentligen i morgon. 
 
Kram Anna
 
 

Videoinlägg #1

 

lista #2

1. Hur gammal är du om fem år? 15 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?  Vet inte.
3. Hur lång är du? 141 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Kommer inte ihåg det!
5. Vem ringde du senast? Jag råkade ringa min kusin Annie, Hehe. Men det kanske inte räknas med.

 

 

6. Vem ringde dig senast? Mamma.

 

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Ses när du kommer hem puss mamma. 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa tror jag. 

 

 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? I dag på morgonen.
11. Vilken ögonfärg har du? Blågröna.
12. När vaknade du i dag? Kvart  i nio. 
13. Vilken är din favorit låt? Tycker att många låtar är bra.
14. Vilken är din favoritplats? I min stuga och i mormor och morfars stuga.
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vet inte.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Kommer inte ihåg.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Vet inte.
19. Hur stor är din säng? Vet inte. 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Sitter just nu vid en stationär dator, med har en bärbar också.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med. 
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två tror jag. 

 

23. Hur många landskap har du bott i? Ett.

 

 
24. Vilka städer har du bott i? Har inte bott i några städer. Men i två samhällen.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor.
26. Är du social? Ibalnd.
27. Vilken är din favoritglass? Vet inte.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Glass tror jag. 
29. Tycker du om kinamat? Ja!

 

30. Tycker du om kaffe? Nej.

 

31. Vad dricker du till frukost? Olika.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej.

 

 

33. Kan du spela poker? Nej, tror inte det.
34. Tycker du om att mysa/kela? Ibland.

 

35. Är du beroende av något? Ja.

 

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, faktiskt inte.
37. Vill du ha barn? Ja.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och litelite tyska. Haha.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nix.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassängen tror jag.

 

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder.

 

 
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Solsidan.
44. Kan du rulla med tungan? Nej, haha.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte.
46. Sover du med gosedjur? Nej.
47. Vad har du för ringsignal? Ingen speciell. 
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En penna. 
50. Flirtar du mycket? Nej, haha.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Kommer inte ihåg.
54. Läser du dagstidningen? Nej.
55. Prenumererar du någon veckotidning? Nej.

 

 

56. Dansar du i bilen? Nej.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vet inte.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vet inte.
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg.

 

 

60. Vem är din favoritlärare på högstadiet? Går inte på högstadiet. 
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Vet inte.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Ingen aning.
63. Vad lyssnar du på just nu? Inget.

 

 

 64. Har du varit med i tidningen? Tror inte det.
65. Vad är det konstigaste du ätit? Vet inte.
67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa!
68. Hur imponerar man på dig? Vet inte, hehe.
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? -
70. Har du någon piercing? Nej, men har haft i öronen.
71. Din största vinst? Vet inte.
72. Civilstånd? Singel.
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, blogg.se
74. Är du fåfäng? -
75. Ångrar du någonting du gjort? Nej, inte vad jag vet.
76. Hur gammal är ditt/dina syskon? 8 och 16.
77. Vilket är ditt drömjobb? Jobba i en klädaffär.

 

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?Njae.

 

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv? 12 kaniner, en katt, 10 vandrandepinna, två sköldpaddor och 20 fiskar.
80. Bästa artist? Vet inte.
81. Svär du ofta? Nej.
82. Sverige när det är som bäst? På sommaren.
83. Kan du åka slalom? Ja.
84. Vad har du ätit i dag? Frukost, middag och fika. 
85. Vilken klass går du i? 4a.
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Vet inte.
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Vet inte.
88. Vilken är din bästa egenskap? Ingen aning.
89. Vilken är din sämsta egenskap? Vet inte.
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? -
91. Saknar du något? Ja.
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, hehe.
93. Vad gör dig ledsen? Hm.
94. Vad gör dig glad? Olika.
95. Har du varit gift eller förlovad? Nej, inget av det.
96. Vad ska du göra i helgen? Fira min morfar  och min katt Musse som fyller år.
97. Vad är det knasigaste du gjort? Kommer inte ihåg.
98. Vad har du för laster? -
99. Vem är din förebild? -
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Gå upp till farfars grav. 

 


Svar på frågorna i morgon

Hello!
Tänkte bara säg att jag har svarat på frågorna i ett video inlägg, jag har lagt ut det på youtube men jag vet inte hur man göra så det kommer på bloggen. Så jag ska fråga Annie hur man lägger ut video på bloggen imorgon. Så jag kommer inte lägga ut den idag heller! 
 
Kram Anna.

Bowlat

Hej!
Innan var vi och bowlade med kusinerna. Var första gången David bowlade. Vi åkte ditt klockan kvar över 12 typ för att vi skulle bowla klockan 11. I alla fall nu har vi varit hos kusinerna Annie och Alice. Vi fikade där. Sen om en stund ska vi hämta farmor och gå upp till farfars grav och tända ett ljus, det är ju alla helgon idag. Saknar honom jätte mycket ♥ 
 
Ses senare, Kram Anna. 

dag 10. Hur ser din framtid ut?

När jag blir stor så ska jag bo i ett hus i Halmstad och ha tre eller fyra barn. Jag ska också jobba i en klädaffär i Halmstad. Jag ska också ha en hund som är en valp. På fritiden tycker jag om att dansa och vara med min familj.
 
Kommer inte på något mer, Kram

Dag 9. I din väska finns....?

 
 
Handväska: Jag brukar inte andvända handväska. Så ifall är det bara när jag är och shoppa. I min handväska finns i alla fall min plånbok och min modil.
 
Skolväska: I min skoväska finns läxor, min mössa, min skol iPad och typ bad/idrotts kläder. Kommer inte på vad jag mer brukar ha i min skolväska.
 
 
 

Boda Borg

Hej hopp!
Kom hem frå n Boda borg för en stund sen. Vi åkte ditt vid nio och kom hem nu. Vi hade två lag. Jag var med Erika Christofer och Olivia. Vi fick sju stemblar, alltså klarade vi sju bannor eller vad man ska kalla det. 

RSS 2.0